Menu
Your Cart

Politica de Retur si Schimb Produs

1.1. Cumparatorul are dreptul de a solicita restutuire banilor in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care a fost receptionata comanda.

Potrivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

2.1.Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Contactati-ne la adresa de e-mail: contact@bigfashion.ro

Subiect: Schimb/ Retur produs comanda nr...

Corp email: Va rugam sa mentionati problema pe care o aveti, daca doriti retur sau schimb de produs. Completati in e-mail numarul dvs. de telefon si un reprezentant bigfashion va va contacta in cel mai scurt timp.

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala. Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

3. Va vom contacta in cel mai scurt timp si vom trimite la dvs. un curier pentru a ridica produsele pe care doriti sa le returnati sau schimbati.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN comunicat unui reprezentant bigfashion.

Observatii generale - Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

- Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.